Blog

Házi granola

A granola és a műzli abban különbözik egymástól, hogy a granola esetében a belevalókat kicsit megpirítjuk. Előnye a  bolti műzlivel szemben, hogy tényleg...

| Tagged ,
Blog

Shrub

A shrub: személy szerint a shrubbal 5 évvel ezelőtt találkoztam, amikor Tóth Zoli a Paris Budapest Bar  vezető bártendere megmutatta, hogy ecettel bizony nem...

Blog

Salátaöntet magkrémekkel

A magkrémeket számtalan módon tudod felhasználni. Ahány étkezés, annyi lehetőség. Ahogy tavaszodni kezd, egyre szívesebben eszünk friss salátákat. A vitaminokban és ásványianyagokban bővelkedő...

| Tagged
Blog

Mit szeretnél tudni?

Magkrémes kisokos megírásán ügyködöm, hogy minél közelebb hozzam az emberekhez a magkrémek ínycsikladnó, sokoldalú és egészséges világát. Ebben kérem a segítséged:ha már fogyasztónk...

| Tagged
Blog

Vasárnap WAMP!

Vasárnap a fenntartható design keretében találkozhattok velünk a WAMPon, a Millenárison. Októberig nekünk “wamp szünet” van, úgyhogy gyertek, spájzoljatok be Donum Terrae finomságokból...

Blog

Hétvégén beolvadunk a legjobb csokik közé Szolnokon!  Donum Terrae magkrémek igzán jól párosíthatók csokikkal, de aki esetleg a sok édesség mellett szeretne valami...

Blog

Pénteken ijesztően finom falatokkal várjuk a rémes boroktól farkaséhessé vált kedves vendégeket- zombinak, vámpírnak vagy ügyvédnek öltözve… 🙂   az eseményről bővebben a...

| Tagged
Blog

A londoni székhelyű Great Taste Awards, mely immáron 21 éves múltra tekint vissza, a világ legnagyobb és legszigorúbb ételkóstoló versenye, ahol a részvevők...

| Tagged , ,
Blog

Az olaszrizling hazánk egyik legjelentősebb fajtája, hiszen a legnagyobb területen termesztett fehér szőlő, és szinte mindegyik borvidéken megtalálható. Különlegességét az adja, hogy visszafogott...

Blog

Október 4-én újra csatlakozuk a WAMP kiállítóihoz és a Design hét keretein belül kivételesen nem a Millenérison, hanem az Iparművészeti Múzeumban találkozhattok velünk!...

Blog

Szombaton a Stefánia Palotában merülünk el mély-bár inkább kevésbé mély vörösök között. A Borjour szervezésében nagy talákozásra kerül sor: Pinot és Kadarka 🙂...

Blog

Árváltozás

Október 1-től árainkat némilg emeljük. Használd ki az utolsó napokat és tárazz be kedvenc Donum Terrae termékeidből még a régi árakon!    

Blog

Hétvége

Június 14-én 14:00 és 20:00 óra között a Campona Egészségközpontban találkozhattok velünk és ismerkedhettek meg a Válts Egészségre Program részleteivel, melynek küldetése, hogy...

Szólj hozzá!
Blog

Vasárnap WAMP!

A látványban is megújuló vásárhoz ezen a vasárnapon ismét közel száz designer és gasztro kiállító csatlakozik majd, s a kínálat fókuszában csupa-csupa, a...

Szólj hozzá!
Blog

Csikos Napok

Programunkat 2013. június 07-én és 08-án rendezzük meg, csodálatos környezetben a Balaton partján, a balatonkenesei Yacht Klubban. A fesztivál a magyar kulináris értékek...

Szólj hozzá!
Blog

Borjour Winnie

Május 25-én 15 és 20 óra között Mille Café ( 1024, Fény u. 16) elő -gyermeknapi Borjouron leszünk megtaláálhatóak, ahol a szülinapi kedvezménnyel...

Szólj hozzá!
Blog

Közös Piac

Szombaton, május 11-én az időjárástól függetlenül a Király utca 8-10 szám alatt a Central Passage-on leszünk és mindent eladunk szülinapos 20%-os kedvezménnyel! Bizony!...

Szólj hozzá!
Blog

Születésnap

2 éves Donum Terrae! Ezúton is szereténk megköszönni, hogy bennünket választottatok, és bízunk benne, hogy termékeink sok-sok „ízletes örömöt” okoztak és bízunk benne,...

Szólj hozzá!
Blog

Közös Piac

Szombaton, április 6-án reggel 9-től délután 4-ig az Akvárium klubban (Erzsébet tér) találkozhattok velünk és tölthetitek fel készleteiteket Donum Terrae termékekből és egyéb...

Szólj hozzá!
Blog

Borjour és Wamp!

Szombaton ismét a Nagymező utcai Apacukában leszünk megtalálhatók déltől délután 5-ig, vasárnap pedig a Váci utca 1 szám alatt a WAMP Spájz! -on....

Szólj hozzá!
Blog

VitalExpo

Ezen a hétvégén a VitalExpon találkozhattok velünk. Részletes információ a rendezvényről itt.

Szólj hozzá!
Blog

Borjour és Wamp!

Február 16-án igazán le lehet tesztelni, hogy milyen borhoz, melyik Donum Terrae termék illik a legjobban! 150 borász 500 bora és 18 Donum...

Szólj hozzá!
Blog

Szombaton Pécsett!

Február 2-án a pécsi Csokoládé Karneválra látogatunk, így végre a pécsiek is belekóstolhatnak a Donum Terrae krémekbe! 🙂 Szokás szerint Szántó Tibor csokoládékészítő...

Szólj hozzá!
Blog

Decemberi program

Decemberben minden vasárnap Wampolunk! December 2. Wamp, Millenáris D csarnok December 9. Wamp, Millenáris B (!) csarnok December 16. Wamp, Millenáris B (!)...

Szólj hozzá!
Blog

Újra a Budai Gourmet-n

Csütörtökön kitelepülünk és a Gourmet Fesztivál keretein ismét meghódítjuk a Millenárison megforduló népeket a Donum Terrae minden finomságával – reményeink szerint. Akinek még...

Szólj hozzá!
Blog

Ingyenes átvételi pont

Jó hírünk van! Mostantól a webáruházban megvásárolt termékeket átvehetitek a Kadarka Borbárban ( Király u.42) !! Ennek két előnye is van: ebben az...

Szólj hozzá!
Blog

1 évesek lettünk!

Május 6-án ( holnap) az Erzsébet téren az Akváriumban várunk mindnenkit szeretettel a Wamp Spájz rendezvényén! Születésnapunk alkalmából holnap minden termékünk 10% kedvezménnyel...

Szólj hozzá!
Blog

Webshop szünet

Webáruházunkban a kiszállítás techinkai okok miatt május 2-ig szünetel. Az április 26. és május 1. között beérkezett rendelések május 2-án kerülnek feldolgozásra. Megértésüket...

Szólj hozzá!
Blog

III. Debreceni Mangalica Fesztivál

A hétvégén Debrecent ismertetjük meg a Donum Terrae finomságokkal. Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk! Bővebb információ a fesztiválról: www.mangalicafesztival.hu Találkozzunk Debrecenben!

Szólj hozzá!
Blog

Wamp!

Velünk legközelebb március 25-én a Wampon találkozhattok. Mindenkit várunk szeretettel!

Szólj hozzá!
Blog

Webáruházunk megnyitott!

Webáruházunk végre megnyitotta kapuit! Ebből az alkalomból március 31-ig termékeink árából 20% kedvezményt adunk! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Szólj hozzá!
Blog

Az elfelejtett lenolaj

Miközben itthon szinte „úszunk” a különféle olívaolajakban, és a fűszerolajak is egyre inkább népszerűek nálunk, feledésbe merül egy olyan olajfajta, ami sokkal több...

Szólj hozzá!