Kesudiókrémes mártogatós

Újabb ötlet mártogatós-repertoár bővítésre 🙂

Hozzávalók:

  • 100g Donum Terrae Kesudiókrém 
  • 80g baracklekvár- akár kajszi, akár őszi
  • 1 kk frissen reszelt gyömbér
  • 1/2 kk aprított fokhagyma
  • 1 ek lime lé
  • 1 ek tamari szósz
  • ízlés szerint egy csipet cayenne bors

Elkészítés: 

A hozzávalókat keverjük jól össze, azonnal tálalhatjuk, vagy tálalásig rakjuk hűtőszekrénybe.

Tisztítsuk meg és vágjuk tetszés szerinti méretűre és formára kedvenc zöldségeinket, merítsük bele ebbe a pikáns krémbe és fogyasszuk jókedvvel 🙂

 

 

 

 

 

Recept: Robin Robertson, fotó: vergrecipesofindia.com