<\/a>Hozz\u00e1val\u00f3k 2-3 szem\u00e9lyre:<\/strong>
\n
\nElk\u00e9sz\u00edt\u00e9s:<\/strong>
\n
A vaj-ol\u00edvaolaj kever\u00e9ken megdinsztelem az apr\u00f3ra v\u00e1gott hagym\u00e1t, hozz\u00e1adom a felcs\u00edkozott, megtiszt\u00edtott kucsmagomb\u00e1t (2-3 darabot f\u00e9lre teszek a d\u00edsz\u00edt\u00e9shez), belereszelem a fokhagym\u00e1t, s\u00f3zom, borsozom \u00e9s hagyom, hogy a gomba levet eresszen, majd megpuhuljon. K\u00f6zben lobogva forr\u00f3, alaposan megs\u00f3zott v\u00edzben al dente-re, azaz fogkem\u00e9nyre f\u0151z\u00f6m a t\u00e9szt\u00e1t. Ha megpuhult a gomba, hozz\u00e1\u00f6nt\u00f6m a zabtejet, belesz\u00f3rom a reszelt parmez\u00e1nt, belekeverem a kendermagkr\u00e9met, majd kevergetve, az eg\u00e9szet p\u00e1r perc alatt m\u00e1rt\u00e1s s\u0171r\u0171s\u00e9g\u0171re forralom. Belekeverem a kif\u0151tt, lesz\u0171rt t\u00e9szt\u00e1t, j\u00f3l \u00f6sszekeverem \u00e9s hagyom 4-5 percig pihenni, hogy a t\u00e9szta mag\u00e1ba sz\u00edvja az \u00edzeket. K\u00f6zben egy ev\u0151kan\u00e1l ol\u00edvaolajon, r\u00e1zogatva megs\u00fct\u00f6m a d\u00edsz\u00edt\u00e9sre f\u00e9lretett, hossz\u00e1ban elfelezett kucsmagomb\u00e1kat, felapr\u00edtom a turboly\u00e1t, megsz\u00f3rom vele a t\u00e9szt\u00e1t \u00e9s a s\u00fclt kucsmagomb\u00e1val d\u00edsz\u00edtve t\u00e1lalom.<\/p>\n
Gabojsz\u00e1nak k\u00f6sz\u00f6nhetj\u00fck ezt a finoms\u00e1got is. \ud83d\ude42\u00a0Az eredeti recept itt<\/a><\/span> tal\u00e1lhat\u00f3.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"