Ázsiai sárgarépa és karalábé saláta

Hozzávalók:

sárgarépa karalábé saláta pirított szezámolajjal

  • 2 közepes karalábé
  • 4 sárgarépa
  • 2 marék szezámmag ( szárazon megpirítva)

Öntethez:

  • 4 tk nádcukor
  • 2ek pirított szezámolaj ( Donum Terrae)
  • 6 ek világos szójaszósz
  • 8 ek rizsecet

 

Elkészítés:

A zöldségeket meghámozzuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük. Kikeverjük az öntetet, összekeverjük a zöldségekkel, megszórjuk pirított szezámmaggal.

Kiváló frissítő köret.

A receptet Kicsi Vú 5 elemes főzőtanfolyamán kaptuk. Ha kíváncsi vagy az 5 elem konyha rejtelmeire, kattints ide: www.5elemkonyha.hu