Édesköménysaláta kéksajttal

edeskmeny-alma

Hozzávalók:

  • 3 ek extra szűz oliva olaj ( www.Olivaliget.com ! )
  • 2 ek Donum Terrae Almaecet
  • frissen őrölt bors
  • 1 nagy ropogós édes alma, vékony szeletekre szelve
  • 1 közepes édeskömény gumó vékonyra szelve –a leveleit se dobjuk el!
  • fél saláta falatnyi darabokra szaggatva
  • 5-10 dkg- ízlés szerint – kéksajt

 

Elkészítés:

Keverjük jól össze az olajat, ecetet, sót, borsot. Adjuk hozzá az almát, édesköményt, salátát, keverjük át, hogy az öntet mindent átjárjon, törjük a tetejére a kéksajtot és szórjuk meg az édeskömény felaprított levelével!

Az élet egyszerű. Ne bonyolítsuk.

Vélemény, hozzászólás?