Hozzávalók:
- 30 dkg főtt fehérbab
- 2 ek citromlé
- 2 tk Donum Terrae Szezámkrém
- 2 tk Donum Terrae Almaecet
- 2 tk mustár
- 2 ek víz- ha túl sűrűnek találod
- 2 ek friss aprított bazsalikom
- 1 ek friss kakukkfű
Elkészítés
A főtt babot szitán nyomjuk- paszírozzuk át, hogy a héjától megszabaduljunk. A hozzávalókat egy edényben botmixerrel vagy robotgéppel keverjük simára.
A szezámkrémnek alapvetően kesernyés íze van, amit a gyerekek általában nem annyira szeretnek. A citromlével lehet “szelídíteni” a kesernyén, illetve a babnak köszönhetően egy nagyon kellemes szendvicskrém kerekedik ki a végére.
Ahogy az első levélben írtuk, a hüvelyesek igen hasznosak a gyermekeknek, most láthatod, hogy miként tudod az uzsonnájába/ tízóraijába