Ezt a receptet Judittól csakliztam, köszönet érte!
Hozzávalók:
- 150g savanyú káposzta
- 1/2 lilahagyma / salottahagyma (elmaradhat)
- 1 ek tökmagolaj- esetünkben Donum Terrae Tökmagolaj
- 1 mk koriander, durván megtörve
- só, bors
- 20g aszalt szilva
- 15g óriás aranymazsola
- 1ek extra szűz olivaolaj
Elkészítés:
1. A káposztát keverőtálba teszem, meglocsolom a tökmagolajjal és elkeverem benne a fűszerekeket.
2. Az aszalt szilvát kisebb darabokra, a hagymát hajszálvékony karikákra vágom.
3. Átteszem egy mélytányérba, rászórom a hagymakarikákat, majd az aszalt gyümölcsöket is. A végén öntök rá egy kevés olívaolajat.
1 személyre
Az eredeti recept itt található.