Mit szeretnél tudni?

Magkrémes kisokos megírásán ügyködöm, hogy minél közelebb hozzam az emberekhez a magkrémek ínycsikladnó, sokoldalú és egészséges világát.

Ebben kérem a segítséged:ha már fogyasztónk vagy akkor azért ,ha még nem, akkor azért.

Mi  kerüljön bele?

Már szerintem több, mint felét megírtam, de az jutott eszembe, hogy biztos vannak olyan kérdések, területek, amire nem gondolok, ami esetleg nekem evidens, de Neked korántsem az.

Te mire vagy kíváncsi?

Neked mivel tudnék segíteni abban, hogy elkezd használni a magkrémeket, levedd a polcról végre, mert hetek- esetleg hónapok óta szemeztek egymással, de fogalmad sincs, mihez kezdj vele?

Vagy már használod, de mindig ugyanúgy készíted és szeretnéd tudni, milyen egyéb módokon használhatod fel őket?

Nem tudod, hogyan tehetnéd “ehetővé” a családod, szeretteid számára is, mert esetleg kevésbé nyitottak az új dolgokra, mint te?

Miyen kérdésekre kérsz választ, ha meghallod: magkrém vgay tökmakgém vagy mandulakrém vagy egyéb?

Azzal is segíthetsz, ha megírod tapasztalataidat: a  jókat -milyen jó élmények kapcsolódnak hozzájuk,  hogy hogyan javaslod Te a fogyasztásukat, mi az ,ami Neked leginkább bevált? És az esetlegesen kudarcba fulladt próbálkozásod- hogyan ne kövessék el mások, mi az, ami Neked nem működött.

Kérdéseidet, tapasztalataidat írd meg nekem az eva.danyi@donumterrae.hu címre április 8-ig.

Küldhetsz csak szavakat, gondolatokat, tőmondtatokat, vagy írhatsz egy regényt is a tapasztalataidról, kérdéseidről. Hálám nem marad el! Ezzel nekem és másoknak is sokat segítesz!

Segítséged előre is köszönöm!

kérsz még

… és szerintem nemcsak Tökmagkrémet 🙂