Üdvözöllek!

Danyi Éva vagyok, a Donum Terrae termékek gazdája.

Donum Terrae  azt jelenti: a Föld Ajándéka-  magolajok, magkrémek és gyümölcsecetek válogatott körét öleli fel, amelyek a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek, egészséges és finom ízeket hozva el minden olyan háztartásba, ahol fontos, hogy zamatokban és tápértékben egyaránt gazdag ételek kerüljenek az asztalra.

Küldetés

A küldetésünk, hogy  a magolajok, magkrémek és gyümölcsecetek minél inkább beépüljenek a mindennapi étkezéseinkbe. Egyrészt, mert rendkívül egészségesek és rendszeres fogyasztásukkal sokat tehetünk szervezetünk megfelelő működéséért, másrészt felhasználási módjuknak csak a fantáziánk (vagy a rendelkezésre álló receptek mennyisége)  szab határt. Arról nem is beszélve, hogy fantasztikusan finomak!

 

Honnan jönnek a termékek?

 

 

Termékeink a Délvidéken készülnek – a tökmagot a szüleim termesztik Horgoson- , a többi alapanyagot is igyekszünk környékbeli termelőktől beszerezni, ami pedig nem elérhető, azt gondosan kiválasztott, megbízh
ató kereskedőktől 
vásároljuk meg.  Az előállítás egy helyi üzemben, szigorú ellenőrzés mellett bérgyártásban történik.

 

 

Mióta van jelen a Donum Terrae a piacon?

A magyar piacon 2011 óta vagyunk jelen. Partnereink között leginkább gourmet és delikát üzletek találhatók, illetve bio- és reform élelmiszer üzletek.

 

Minőségi garancia

Tökmagolajunk és Tökmagkrémünk több ízben is nemzetközi elismerésben részesült:

Tökmagolajunk 3 alkalommal, míg tökmagkrémünk 2 ízben kapott arany csillagot a londoni székhelyű Great Taste Awardson. Great Taste Awards, a világ legnagyobb és legszigorúbb ételkóstoló versenye, ahol különböző termékkategóriában nevezhetnek a pályázók. A verseny kizárólag az ízről szól. A kóstolás vakon történik, a zsűrinek nincs semmilyen információja a termék ” kilétéről”.  A 400 tagú zsűriben neves ételkritikusok, Michelin csillagos éttermek séfjei, gasztronómiai szakemberek foglalnak helyet.