Great Taste Awards 2022. – Idén is neveztünk termékeinkkel!

grettaste_2022

A Great Taste Awards…

…a világ egyik legnagyobb gasztronómiai versenye, amelyre évente mintegy 12 ezer terméket neveznek.  A közel 500 fős zsűri séfekből, ételkritikusokból, forgalmazókból, étteremtulajdonosokból és szakírókból áll, akik vak kóstolás útján, minden előzetes információ és csomagolás nélkül, pusztán az íz alapján értékelik a különböző kategóriában nevezett termékeket.

A sokak által csak élelmiszervilág Oscar-díjának tartott versenyen három, kettő és egy csillaggal díjazzák a termékeket. Három csillag csak teljes egyetértés esetén születhet.

Vagyis, ha egy terméken a Great Taste logóval ellátott termékkel találkozunk, akkor, bízhatunk az áru kiváló minőségében!

A Donum Terrae termékeink 2015. óta szerepelnek a Great Taste Awards kóstolási palettáján és eddig minden évben sikerült díjazottként hazatérnünk.

Eddigi legfényesebb eredményünk, hogy 2020-ban mind a tökmagolaj, mind a tökmagkrém elnyerte a legmagasabb 3-csillagos minősítést!

⭐️⭐️⭐️  Donum Terrae Tökmagolaj
⭐️⭐️⭐️  Donum Terrae Tökmagkrém

Idén a Donum ismét megméretteti magát ebben színes és nemzetközi kulináris közösségben! 🙂 Reméljük idén is tudunk elismerést szerezni a hazai termékeknek!

Tudj meg többet a versenyről!  Nézd meg a Great Taste idei bemutatkozó vidóját:

Donum Terrae  🍃 A föld ajándéka