- 1 dl mandulatej vagy sima tej
- 50g aszalt sárgabarack, amit előző este vízben beáztattunk, hogy visszapuhuljanak ( használhatunk szezonálisan friss sárgabarackot, vagy ha szeretnénk, akár fagyasztottat is)
- 1 kk Donum Terrae Mandulakrém
- kicsi méz ízlés szerint
- 1 ek Donum Terrae Sárgabarackmag olaj
- 1 dl víz- amiben a barack ázott- amennyiben friss barackot használunk, kihagyható
- néhány csepp vaníliakivonat
- csipet só
Elkészítés
Hozzávalókat rakjuk turmixgépbe vagy botmixerrel addig dolgozzuk össze, amíg egynemű lesz.
A sárgabarack gazdag A- és C-vitaminban, vasban, kálciumban, magnéziumban és káliumban is.
Kiváló béta-karotin és flavonoid forrás. A magból készült olaj és krém nyugtató hatású, segíti az
emésztést, valamint a pajzsmirígy egészséges működéséhez is hozzájárul.
Kiváló béta-karotin és flavonoid forrás. A magból készült olaj és krém nyugtató hatású, segíti az
emésztést, valamint a pajzsmirígy egészséges működéséhez is hozzájárul.
Kiváló napindító vagy délutáni lendület-adó!