Hozzávalók:
- 150g sütőtökpüré ( sült sütőtök pürésítve)
- 60g Donum Terrae Földimogyorókrém
- 2 tojás
- 350g teljes kiőrlésű liszt- vagy több, ha túlságosan ragacsos lenne a tészta
Elkészítés:
Melegítsük a sütőt 200 fokra.
Egy edényben kézi mixerrel keverjük össze a sütőtökpürét, földimogyorókrémet és a tojásokat, amíg szépen egynemű masszává összeáll. Fokozatosan adjuk hozzá a lisztet. Enyhén meglisztezett gyúródeszkán gyúrjuk át a tésztát, amíg szépen összeáll. Nyújtófával nyújtsuk kb. 1 cm vastagságúra a tésztát és tetszés szerinti formákra szaggassuk ki. Helyezzük a tészta formákat egy sütőpapírral bélelt tepsire és kb 20-25 perc alatt süssük őket készre.
hagyjuk teljesen kihűlni, majd csalogassuk oda kedvencünket és lepjük meg egy új finomsággal! 🙂