Smoothie bowl (gluténmentes)
Hozzávalók:
- 2 bögre gluténmentes zabpehely
- 1 bögre 100% kókuszreszelék
- 100 g szárított eper
- 1 bögre szeletelt mandula
- 3 ek kókuszolaj
- Donum Terrae Mandulakrém
Elkészítés:
- Egy tálban összekeverjük a mandulát és a zabpelyhet.
- Beleöntjük a kókuszolajat, majd ismét alaposan elkeverjük.
- 175C-ra előmelegített sütőben sütőpapírra terítve 10 percig sütjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket is.
- Alapos keverés után további 4 percig sütjük.
- Amikor teljesen kihűlt, beleszórjuk az apróra vágott szárított epret is.
- Kókusztejjel, tehéntejjel vagy egy smoothival, friss gyümölccsel tálaljuk, a tetejére mandulakrémet csurgatunk.
Köszönjük a receptet a Viviennek, a mamacooksforbaby gazdájának.