Smoothie bowl (gluténmentes)

smoothie_bowl_donum_terrae

Smoothie bowl (gluténmentes)

Hozzávalók:

  • 2 bögre gluténmentes zabpehely
  • 1 bögre 100% kókuszreszelék
  • 100 g szárított eper
  • 1 bögre szeletelt mandula
  • 3 ek kókuszolaj
  • Donum Terrae Mandulakrém

Elkészítés:

  1. Egy tálban összekeverjük a mandulát és a zabpelyhet.
  2. Beleöntjük a kókuszolajat, majd ismét alaposan elkeverjük.
  3. 175C-ra előmelegített sütőben sütőpapírra terítve 10 percig sütjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket is.
  4. Alapos keverés után további 4 percig sütjük.
  5. Amikor teljesen kihűlt, beleszórjuk az apróra vágott szárított epret is.
  6. Kókusztejjel, tehéntejjel vagy egy smoothival, friss gyümölccsel tálaljuk, a tetejére mandulakrémet csurgatunk.

 

Köszönjük a receptet a Viviennek, a mamacooksforbaby gazdájának.