Tökmagkrémes stangli
Hozzávalók:
- 250 g tönkölyliszt
- 125 ml víz
- Donum Terrae Tökmagkrém
- 2 ek olívaolaj
- Feltét: tökmag, reszelt sajt
Elkészítés:
- A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és fél órára hűtőbe tesszük a tésztát.
- A tésztát kettévágjuk, majd lisztezett felületen 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk és a felét megkenjük tökmagkrémmel, a másik felét ráhajtjuk.
- Kb. 1,5 cm vastag csíkokra vágjuk és a két végét többször megtekerjük.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és megszórjuk reszelt sajttal és tökmaggal is. Ugyanezt megismételjük a tészta másik felével is.
- 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük.
A receptet @mamacooksforbaby készítette.