Tökmagolaj parfé

tökmagfagyi-430x283
Hozzávalók:

  • 350ml tejszín
  • 3 tojásságája
  • 100g cukor
  • 3 cl Donum Terrae Tökmagolaj
  • Tökmag és Tökmagolaj, balzsamecet krém a díszítéshez

 

Elkészítés:

A tejszínt verjük fel habbá. A tojássárgákat a cukorral és a tökmagolajjal verjük habosra, majd óvatosan keverjük hozzá a felvert tejszínt. Ezután tegyük a mélyhűtőbe 3 órára.

Tálalás: Fagyikanállal formázzunk gombócokat, halmozzuk kívánság szerinte tányérra, vagy fagyikehelybe, szórjuk meg tökmaggal (esetleg tökmag grillázzsal) és locsoljunk rá egy kis tökmagolajat és balzsamecet krémet.

Hihetetlen, de finom! 🙂

Vélemény, hozzászólás?