Kiemelkedő eredmény az idei Great Taste Awards-on!

Folyamatosan igyekszünk a legmagasabb minőséget biztosítani partnereinknek és fogyasztóinknak, így óriási örömünkre szolgál, hogy idén a Great Taste Awards szakmai zsűrije 3 csillaggal jutalmazta Tökmagolajunkat!

Az idei eredmény azért is figyelemreméltó, mert ebben az évben 12.366 termék került értékelésre a zsűritagok asztalára, és ebből a tekintélyes méretű sokaságból mindössze 165 termék – azaz alig több, mint a nevezettek 1%-a (!) kapta meg az kimagasló 3 csillagos minősítést.

A Great Taste Awards a világ legmegbízhatóbb és legrangosabb ételkóstoló versenye, ahol 450 tagú szakma zsűri vakkóstolás útján értékeli a különböző kategóriában nevezett termékeket. A zsűri tagjai között Michelin-csillagos éttermek tulajdonosai- séfjei, ételkritikusok, szakírók, gasztronómiai szakemberek és olyan áruházláncok beszerzési igazgatói foglalnak helyet, mint a Harrods, The Whole Foods Market, Selfridges vagy a Harvey Nichols.

Nincs brand, nem számít a csomagolás, nem lehet “marketing trükkökkel” befolyásolni a zsűrit, itt minden az ízről szól. Az ítészek csak a termékre vonatkozó alapvető információnak a birtokában kóstolnak: tehát annyit tudnak a kóstolandó tételről, hogy az -esetünkben például- Tökmagolaj- pirított magból. Ennek megfelelően értékelik a termék illatát, állagát, ízét, az íz komplexitását, lecsengését- utóízét, és mindezek összhangban létét- harmóniáját. Egy asztalnál 4-5 fő kóstol, az asztalnál ülők megvitatják a kóstolt terméket és döntenek arról, hogy a “versenyző” érdemes-e csillagra illetve csillagokból hányat ítélnek neki oda. Három csillagos eredményhez minimum 20 bírának egyet kell értenie abban, hogy az adott termék valóban érdemes elismerésre.

Néhány visszajelzés Tökmagolajunkról:

” Lenyűgöző szín, ami magával ragad. Az illata megtölti az orrot a pörkölt mogyorós aromákkal. Gazdag illat, zöld de mégis telt frissesség, mindez együtt tökéletes példája egy olyan olajnak, ami igazi minőséget képvisel.”

“Gyönyörű szín és tiszta, friss aroma. Csodás, friss, nem fáradt. Finom. Egészen különleges.”

“Tetszett a termék leírása és nahát! az aromája egészen mogyorós, csodálatosan betölti a szájat az íz, fantasztikusan elkészített, jól kiegyensúlyozott termék, a bírák a mi asztalunknál egyszerűen imádták. Nagyon finom olaj, igazán jól sikerült.”

Az előző 3 évben következetesen 1-1 csillagot sikerült kiérdemelnünk a bíráktól, így ez az eredmény azt mutatja, hogy még nagyobb odafigyeléssel és gondoskodással készítjük Tökmagolajunkat- reményeink szerint fogyasztóink örömére és megelégedésére.

 

A Tökmagolaj készítéséről és élettani hatásáról ide kattintva olvashatsz.

Tökmagolajunkat beszerezheted webáruházunkban vagy keresd a hozzád legközelebb lévő partnerünknél!