Földimogyorós csirkemell (gluténmentes, szénhidrát diétás)
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemellfilé
- só
- kevés olaj
- 1 üveg Donum Terrae földimogyorókrém (17 dkg)
- 15 dkg mascarpone
- 2 dl tejszín
- 17 dkg natúr, pörkölt földimogyoró
Elkészítés: A csirkemellet megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, sózzuk, és kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk. A földimogyorókrémet kikeverjük a mascarponével és a tejszínnel. Sima végű habzsákba töltjük, a húsra adagoljuk, majd megszórjuk a durvára darált földimogyoróval. Előmelegített, 180 fokos sütőben aranyszínűre sütjük, tetszőleges körettel tálaljuk.
Köszönjük a receptet a Kifőztük magazin csapatának.