Matchapuding (gluténmentes, cukormentes)
Hozzávalók:
- 4 dl kókuszkrém
- 2 teáskanál matchatea-por
- 1 teáskanál vaníliaaroma
- 1 evőkanál zselatin
- 4 csepp Almitas Stevia Fluid Nova
Elkészítés:
- Az összes hozzávalót tegyük egy tapadásmentes lábosba, és lassú tűzön, folyamatosan kevergetve főzzük addig, amíg bugyogni kezd, de még nem forr.
- Húzzuk le a tűzről és hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni, majd 3/4-ig töltsük meg a pudingos poharakat.
- Rakjuk hűtőbe legalább 2 órára.
- Tálaláskor díszíthetjük a tetejét friss gyümölccsel, puffasztott quinoával, vagy akár apróra tört teasüteménnyel is.
Köszönjük a receptet a Kifőztük magazin csapatának.