Matchapuding (gluténmentes, cukormentes)

matchapuding_donum_terrae_stevia

Matchapuding (gluténmentes, cukormentes)

Hozzávalók:

  • 4 dl kókuszkrém
  • 2 teáskanál matchatea-por
  • 1 teáskanál vaníliaaroma
  • 1 evőkanál zselatin
  • 4 csepp Almitas Stevia Fluid Nova

Elkészítés:

  1. Az összes hozzávalót tegyük egy tapadásmentes lábosba, és lassú tűzön, folyamatosan kevergetve főzzük addig, amíg bugyogni kezd, de még nem forr.
  2. Húzzuk le a tűzről és hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni, majd 3/4-ig töltsük meg a pudingos poharakat.
  3. Rakjuk hűtőbe legalább 2 órára.
  4. Tálaláskor díszíthetjük a tetejét friss gyümölccsel, puffasztott quinoával, vagy akár apróra tört teasüteménnyel is.

Köszönjük a receptet a Kifőztük magazin csapatának.